Tillbaka till <<startsidan
<<sponsorer
Tack för att ni gör arbetet med Motorsport i Värmland möljligt!
     

 

 

 

 

.TechPro Sweden AB
 
Besök Tech Pro AB för mer info!
Besök Tech Pros Facebbok!
 
TechPro AB
TechPro AB drivs av Mikael Gustavsson från Kil. Micke och hans team har lång erfarenhet inom motorsport.
 
Reiger Racing Suspension
Nu har VM-Vinnarna Reiger Suspension äntligen kommit till Sverige!
 
Nyheter från Tech Pro

16-12-14
Tech Pro har nytillverkad Volvo 240-spindel!
Nytillverkade Volvo 240 spindlar finns nu till försäljning.

För mer info:
Telnr: 076-808 07 64 eller
Email: info@tech-pro.se

 
Tryck här för mer info! Tryck här för mer info!
» Mer info: http://tech-pro.se/2016/12/14/nytillverkad-volvo-240-spindel/
 
# # #

15-02-29
Tech Pros kunder forstätter att vinna!
Tech Pros kunder fortsätter att vinna och vi vill gratulerar våra kunder till fina placeringar i helgens SM deltävling i Östersund.

5 av 6 möjliga förstaplaceringar!

Stort grattis till Johan Holmberg, Algot Öberg, Tobias Söderqvist, P-G Andersson och Andreas Persson!

Besök och gilla oss på Facebook!
https://www.facebook.com/Tech-Pro-AB-405993006083052/

 
# # #

15-12-01
Strålande rallysäsong för Tech Pro 2015
En mycket strålande säsong för våra kunder som lyckades knipa åt sig hälften av alla SM medaljer varav 3 av dom var guld. Vi ser nu fram emot nästa år hoppas på lika fina resultat kommande säsong.
Läs mer på http://tech-pro.se/2015/11/06/rally-sasongen-2015/

 
# # #

14-10-09
Dominans i SM-finalen för Tech Pro
Tech pro gratulerar alla sina kunder till dom fina framgångarna i SM finalen i Rally.

Trimmat 4wd 20 startande, 5 av dom 10 bästa var Tech pro kunder.
Trimmat 2wd 33 startande 6 av dom 10 bästa var Tech pro kunder.

Vi på Tech Proär mycket stolta över era framgångar!
Läs mer på http://tech-pro.se/2014/10/06/dominans-i-sm-finalen/

 
# # #

14-09-30
Reigerförarna tar EM- och VM-guld
Stora framgångar för Reiger i VM / EM. Peter Solberg blev historisk när han var första förare och både vinna VM guld i rally och rallycross.

Daniel Lundh mästare i Touring cars. Stort grattis !!

Läs mer på http://tech-pro.se/2014/09/30/reiger-forarna-tar-em-och-vm-guld/

 
# # #

14-07-17
En superhelg för Reiger i Belgien
I helgen kördes den sjätte VM deltävlingen i Belgien. I grundomgångarna dominerade Reiger och hade 4 förare högst upp inför semifinalerna. på startplattan inför finalen av Supercars hade 4 av 6 förare Reiger. Finalen slutade tillslut med 1 Toomas Topi Heikkinen, 3 Johan Kristoffersson, 4 Petter Solberg och 5 Anton Marklund. Vi på Tech Pro gläds mycket av detta och hoppas på samma framgångar i Kanada.

Läs mer på http://tech-pro.se/2014/07/16/en-super-helg-for-reiger-i-belgien/

 
# # #

14-07-14
100% Reiger på pallen i SM-sprinten
I helgen avgjordes SM i rallysprint under SM-veckan i Borås. Jerker Axelsson drog det längsta strået i 4WD, följd av Joachim Grahn och Fredrik Grahn. Detta innebär 100% Reigerförare på pallen i tyngsta klassen, vilket vi är mycket glada och stolta över. Stort grattis!

Läs mer på http://tech-pro.se/2014/07/11/100-reiger-pa-pallen-i-rally-sm-sprinten/

 
# # #

13-12-17
Gör som eliten - testa med Tech-Pro!
Tryck här för mer info!

Läs mer på http://www.tech-pro.se/.

 
# # #

13-10-08
Tech Pros kunder dominerar SM-tabellen
Tech Pro, som startades 2012 av Mikael Gustafsson från Kil, kan se tillbaks på en fantastisk säsong. Tech Pro är generalagent för Reiger, och har en gedigen erfarenhet av stötdämpar- och chassieinställningar. I helgen avgjordes finalen i Rally-SM i Uppsala, och där Tech Pro fick se många av sina förare på pallen – och även ta hem totalsegern.

Reigerföraren Ramona Karlsson vann tävlingen totalt, och Trimmat 4WD dominerades av Tech Pros kunder. 1:a Ramona Karlsson, 2:a Fredrik Åhlin, och 3:a Hasse Gustafsson. I Otrimmat 2WD vann Emil Bergqvist före David Pettersson, och det blev även en 2:a plats i Otrimmat 4WD av Martin Berglund. I Trimmat 2WD vann Johan Carlsson, följd av Johan Holmberg på andra plats.

Den totala SM-tabellen ger facit för en fantastisk säsong för Tech Pros kunder. Totalt i alla klasser, utgör Tech Pros kunder hela 75% av alla SM-medaljörerna. Resultaten för Tech Pros kunder ser ut som följer:
Trimmat 4WD: 1:a Eddie Hörbing, 2:a Ramona Karlsson, 3:a Hasse Gustafsson. Otrimmat 4WD: 3:a Martin Berglund. Trimmat 2WD: 1:a Johan Holmberg, 2:a Johan Carlsson, 3:a Leif Petersson. Otrimmat 2WD: 2:a Mattias Olsson, 3:a David Pettersson.

”Det känns givetvis riktigt roligt. Våra kunders fina framgångar under året ger ett mycket positivt facit för vårt samaarbete, och jag hoppas på en minst lika framgångsrik säsong 2014? säger Mikael Gustafsson, som samtidigt vill passa på att tacka alla kunder för ett gott samarbete under året.

Läs mer på http://www.tech-pro.se/.

 
# # #

13-09-26
Totalseger och klass-segrar för Tech Pros kunder i Rejmesvängen
Mats Jonsson drog det längsta strået i helgens ”Rejmesvängen” med start och mål i Askersund. En klar totalseger, 50 sekunder före Björn Adolfsson , blev facit. Johan Carlsson i sin Toyota Corolla vann Trimmat 2WD, strax före Mikael Ericsson. Johan hade även en fin 4:e plats totalt, efter de 4WD trimmade bilarna. Den säkre Volvo 240-föraren Ola Axelsson har haft en fantastisk säsong, och tog återigen hem en seger i Appendix K. En marginal på över två minuter före närmste konkurrent, talar sitt tydliga språk. Stort grattis till Mats, Johan och Ola, önskar Tech Pro.

Läs mer på http://www.tech-pro.se/.

 
# # #

13-09-26
Reigerföraren "Topi" både XGamesmästare och GRC-mästare
Global Rallycross, GRC, har växt explosionsartat och lockat flera av de största internationella motorsportstjärnorna. En av dem är den unge finländaren Toomas Heikkinen, ”Topi”, som haft en fantastisk säsong. För drygt en månad sedan tog han hem totalsegern i XGames, och denna helg kunde han även säkra guldet i Global Rallycross. Och inte nog med detta, då det blev ytterligare en seger, i ”Sylvania ZXE cup”. Topi, som är förare för Fords fabriksteam OMSE, kör en Ford Fiesta Supercar utrustad med Reiger stötdämpare. Mikael Gustafsson, som äger och driver Tech Pro, Sveriges generalagent för Reiger, har ansvarat för support och chassieinställningar på Fordteamets Reigerutrustade bilar. ”Det har varit en fantastisk säsong för Reiger, och det känns självklart riktigt roligt att säkra segern i båda serierna. Jag glädjs verkligen med Topi, han är väl värd framgångarna” säger Mikael.

Läs mer på http://www.tech-pro.se/.

 
# # #

13-09-26
Björnsson SM-mästare i sin Tech Pro-preppade crosskart
I helgen avgjordes SM-finalen i crosskart på Kägleborgsbanan i Arboga. Inför finalen var Per Björnson, Årjäng, i topp i sin 650 cc crosskart - endast fyra poäng före Rikard Berglund. Det skulle bli en spännande och avgörande final. Per inledde mycket övertygande med tre raka heatsegrar och första startspår i finalen. I finalen tog han starten och ledde före Rikard fram tills alternativspåret, där han fick se sig omkörd av Rikard. Björns andraplats räckte dock totalt till ett SM-guld, och vi på Tech Pro gratulerar Per till ytterligare en fantastisk säsong, där vi är stolta över säsongens samarbete. Inför nästa säsong säger Per i ett pressmeddelande:
- ”Målet får väl bli ett femte guld, men först ska jag ta en paus och sen ska allt rivas isär och renoveras, men framåt våren så blir det full fart igen” avslutar Per Björnson.

Läs mer på http://www.tech-pro.se/.

 
# # #

13-09-09
Tack alla Tech Pro-kunder för fantastisk uppvisning i Rally-SM
Helgens SM-rally i Linköping bjöd på mycket dramatik och starka prestationer av Tech Pros kunder. I Trimmat 4WD säkrade Eddie Hörbing sitt SM-guld genom att komma 2:a efter Jerker Axelsson, som kammade hem sin första totalseger i Rally-SM i sin Subaru WRC. Ramona Karlsson hade varit en stark kandidat till totalsegern om det inte vore för en punktering på SS4. Men det tog hon starkt igen genom att kamma hem totalseger på alla resterande grus-sträckor, och skrev därmed in sig i historieböckerna som den kvinnliga rallyförare med flest sträcksegrar. Därmed klättrade hon upp till 3:eplats totalt.

I Trimmat 4WD blev det alltså storslam av Reiger och Tech Pros kunder, vilket även var snudd på nära i Trimmat 2WD, där det var en hård fight mellan Tobias Söderqvist, Leif Pettersson och Johan Holmberg. Söderqvist smällde till med en kanontid på SS3 och var total-2:a på sträckan. Tyvärr råkade han ut för en punktering och hamnade därmed utanför tätstriden. Leif Pettersson och Johan Holmberg fortsatte den mycket spännande sekundfighten, och gav kvitto på det mycket höga tempot genom att bland annat prestera en total 3:e respektive 2:a tid på sträckorna. Grattis Johan och Leif till 1:a och 2:a-platsen! Söderqvist slutade på en 4:e plats.

I otrimmat 2WD drog Emil Bergqvist längsta strået i sin Ford Fiesta – och ytterligare en Tech Pro-kund kom på pallen, genom David Pettersson i sin Skoda Fabia R2 på 3:e plats. Icke att förglömma, är ytterligare en fantastisk körning av Ola Axelsson i sin Volvo 240, som verkligen går från klarhet till klarhet i ett högt och jämnt tempo. För några veckor sedan kammade han hem en imponerande totalseger i Kolsvarundan, och nu stod han högst upp på pallen i Appendix K.

Mikael Gustafsson från Tech Pro var på plats under rallyt och kunde följa framgångarna och supporta på plats.
- ”Det är riktigt kul att se så positiva resultat av mina kunder, givetvis blir jag både stolt och glad” säger Mikael.


Foto: rallybild.se

Läs mer på http://www.tech-pro.se/.

 
# # #

13-08-13
Tech Pro:s kunder i ledning i Back-SM
I helgen gick premiären i årets Back-SM, Tjustjakten. Det blev två raka segrar av Jimmy Holmqvist, Gestrike RT , som tävlar i sin Volvo S40 Supernationell Rallycross. Därmed går han upp i en ledning i tabellen i Klass 1.

I klass 3, 2WD Rally, kom Oskar Sundell , Järbo MK, 4:a efter första dagen - och stod dag två för en fin upphämtning då han segrade i klassen. Därmed leder Oskar klass 3 i sin Volvo 940 EVO. Nästa tävling är 24-25 augusti i Sundsvall. Stort grattis och lycka till i nästa tävling, önskar vi på Tech Pro.

Läs mer på http://www.tech-pro.se/.

 
# # #

13-08-12
Reiger kammade hem XGaems-guld och framgångarna fortsätter!
Förra helgen vann Reigerförarna Toomas Heikkinen och Tanner Foust var sitt XGames-guld i Los Angeles, i var sin gren. Och denna helgen var det dags för rallycross igen - och även rally.

Mikael Gustafsson som driver Tech Pro, svensk generalagent för Reiger stötdämpare, hade tävlande kunder både i Sverige och i USA under den gångna helgen. Medan Reiger-chaufförerna gjorde upp i Global Rallycross i Atlanta, USA, var Mikael på plats under Rally-SM i Hässleholm för att supporta sina rallykunder. Och resultaten talade för sig själv. Total dominans på pallen i Trimmat 4WD; 1:a Eddie Hörbing, 2:a Ingemar Svensson och 3:a Ramona Karlsson. Likaså i Trimmat 2 WD där Johan Carlsson vann före Johan Holmberg och Tobias Söderqvist. I otrimmat 2WD kom Mattias Olsson 2:a följd av Frank Tore Larsen på 3:e plats – och sist men inte minst segrade Ola Axelsson i sin Reigerpreppade Volvo 240 i Appendix K. Och i USA kunde det inte bli bättre. Storslam av Reiger på pallen i Global Rallycross, där Toomas Heikkinen vann före Tanner Foust och Sverre Isachsen. Alla tre med Reiger på sina Supercars. ”Fantastiskt roligt. Jag glädjs verkligen med alla kunders framgångar, oavsett vilken klass eller nivå” säger Mikael Gustafsson, som startade den svenska Reigeragenturen för drygt ett år sedan, och med minst sagt framgångsrika resultat.

Läs mer på http://www.tech-pro.se/.

 
# # #

13-07-11
Nu har Reiger Sverige en hemsida!
Tech Pro är Sveriges generalagent för Reiger stötdämpare. På tech-pro.se kan du gå in och läsa om vår verksamhet och vad vi kan erbjuda. Vår huvudsakliga arbetsområde är att bygga, underhålla och sälja stötdämpare samt att hjälpa våra kunder med chassieinställningar och support under tester och tävlingar.

Tech Pro startades 2012 av Mikael Gustafsson, som har över 25 års erfarenhet i stötdämparbranchen, och som jobbat med många förare i både svensk och internationell motorsportelit.

Följ oss på vår hemsida: http://tech-pro.se/
Följ oss också på Facebook www.facebook.com/pages/TechPro-AB/405993006083052

 
# # #

13-07-10
Reiger segrade inför dryga 29 000 åskådare i Höljes – och tog storslam i Rally-SM
För 5:e gången av 6 möjliga segrade Reiger i Supercar; rallycrossens ”värstingklass”. Reiger, som har varit världsledande i rally i många år, har snabbt satt sig i stor respekt även på rallycrossbanorna. Reiger har skövlat ett flertal segrar och pallplatser ute på de internationella arenorna, och kammade nu alltså även hem segern i Rallycross-EM i Höljes, genom Reigerföraren Andreas Bakkerud. Det blev ytterligare en framgång i Touringcar-klassen, där Daniel Lundh kammade hem en 2:a plats i sin Reiger-preppade Volvo C30.

Reiger skövlade såväl framgångar på grus som i asfalt i helgen. I helgens SM-sprint i Halmstad, kunde det inte bli bättre resultat i rallyts högsta klass. 1:an, 2:an och 3:an; Hasse Gustafsson, Ingemar Svensson och Joakim Grahn, körde alla med Reiger-preppade bilar. Även Oskar Sundell tog hem en fin pallplats med sin Volvo 940 i 2WD.

Mikael Gustafsson, som startade upp generalagenturen för Reiger ifjol, har varit med om en helt fantastisk etablering – och som ständigt ökar.
- "”Det är självklart jätteroligt. Reigers framgångsrika resultat ger givetvis ett kvitto på kvalitén och prestandan, och det är alltid lika roligt med nöjda – och tillika fler - kunder” säger Mikael, som själv var på plats i Höljes under helgen för att ge support till alla Reigerförare.

Följ oss också på Facebook www.facebook.com/pages/TechPro-AB/405993006083052

 
# # #

13-05-14
Framgångsrik helg för Tech Pros kunder i Sydsvenska Rallyt
I helgens Sydsvenska Rally, stod Tech Pros kunder för starka prestationer på de småländska vägarna. Och resultaten talade för sig själva, då Tech Pros kunder fyllde prispallarna till 100% i alla klasser utom en. Resultat: Trimmat 4WD; 1:a, 2:a, 3:a. Trimmat 2WD: 1:a,2:a,3:a. Otrimmat 2WD: 1:a, 2:a, 3:a. Otrimmat 4WD: 3a.

Vill du ha hjälp med chassieinställningar, uppdatering / underhåll / köp av stötdämpare,
kontakta Mikael Gustafsson på Tech Pro.
Tel: 0768080764 email: rallymg@hotmail.se

Följ oss också på Facebook www.facebook.com/pages/TechPro-AB/405993006083052

 
# # #

13-04-23
Framgångsrik helg i Brasilien för Tech Pro och Reiger
I helgen avgjordes Global Rallycross i Brasilien. Mikael Gustafsson från Tech Pro var på plats, och stod för en framgångsrik support - och där alla förare slutade 1:a, 2:a, 3:a 4:a och 5:a. En riktig fem-etta, och dessutom med en blå-gul tredjeplats, då Patrik Sandell hamnade på pallen i sin premiär.
- "Riktigt roligt, ett stort grattis till Scott Speed, Toomas Heikkinen, Patrik Sandell, Steve Arpin och Brian Deegan!" säger en nöjd Mikael Gustafsson.

Följ oss också på Facebook www.facebook.com/pages/TechPro-AB/405993006083052

 
# # #

13-04-04
Reiger dominerade i Rallycross-EM i England
I helgen gick FIA European Rallycross Championship av stapeln, på ”Lydden Hill”-banan i sydöstra England. Amerikanaren Tanner Foust var på plats med sin Reiger-preppade bil och med teknisk support av Mikael Gustafsson från Tech Pro, som är generalagent för Reiger i Sverige. I första heatet drabbades Faust av punktering, men genom fin körning i de resterande tre heaten tog han sig till final där han kammade hem segern efter ledning från start till mål.

Följ oss också på Facebook www.facebook.com/pages/TechPro-AB/405993006083052

 
# # #

13-02-27
Tech Pro- och Reigerprepparerade bilar totaldominerar SM-tabellen
Besök Tech Pro på Facebook!Helgens Östersund Winter Rally blev återigen en mycket framgångsrik helg för Tech Pro's kunder. Med flera segrar och pallplatser, totaldominerar nu de Tech Pro- och Reiger-preppade rallybilarna SM-tabellen.

Resultat efter vintersäsongen: 1:a, 2:a och 3:a i alla klasser i Rally-SM, förutom ledaren i Gr.N 4WD.
- "Vi vill tacka alla våra kunder för vinterns SM-säsong, och vi ser fram emot fortsatt samarbete under resten av säsongen" säger Mikael Gustafsson, som driver Tech Pro i Kil, och som är generalagent för Reiger stötdämpare.

Följ oss också på Facebook www.facebook.com/pages/TechPro-AB/405993006083052

# # #

13-01-30
De Reiger försedda och TechPro perparerade bilarna dominerade SM i rallysprint

Tech Pro gratulerar sina kunder till medaljer i Rallysprint genom:


Guld till Pontus Tidemand i sin Ford Fiesta WRC i 4WD,
(Foto: Lollo)


Silver till Hasse Gustafsson i sin Ford Fiesta WRC i 4WD,
(Foto: Lollo)

Guld till Leif Pettersson i sin Toyota Corolla Gr.H i 2WD,
(Foto: Lollo)


Silver till Johan Carlsson i sin Toyota Corolla Gr.H i 2WD
(Foto: Lollo)


Brons till Tobias Söderkvist i sin Toyota Corolla Gr.H i 2WD
(Foto: Lollo)

Följ oss också på Facebook www.facebook.com/pages/TechPro-AB/405993006083052

 
# # #

12-11-02
Succé för Reiger Suspension i Sverige 2012
Tech Pro Sweden AB med Mikael Gustafsson i spetsen introducerade Reiger Suspension på den Svenska marknaden 2012. Introduktionen i Sverige har varit mycket lyckad.
Tech Pro Sweden AB gratulerar sina kunder till medaljer i Rally genom Mats Jonsson, Ford Escort WRC i trimmat 4WD, Pontus Tidemand, Skoda Fabia S2000 i trimmat 4WD, Johan Holmberg Suzuki Swift S1600 i trimmat 2WD,Johan Carlsson Toyota Corolla Gr.H i trimmat 2WD och Junior SM, Tobias Söderkvist och genom Patrik Ydrefalk i 2,4 Rallycross och Backe.

Tech Pro AB fokuserar på att ge stark support till sina kunder genom utveckling och tester med tävlingsbilens helhet som fokus. Är du intresserad av ett vinnande koncept till tävlingssäsongen 2013, tveka inte att höra av er till Tech Pro Sweden AB.
Kontakta Mikael Gustafsson för mer information, +46768080764


Följ oss också på Facebook www.facebook.com/pages/TechPro-AB/405993006083052

 
# # #

12-07-30
Sommarhälsning från TechPro
Hoppas att alla gamla, nya och blivande kunder har en skön sommar, här i
verkstaden på TechPro är det full fart!

Mvh
Mikael Gustafsson med teamFölj oss också på Facebook www.facebook.com/pages/TechPro-AB/405993006083052

 
# # #

12-05-28
Rapport från Rallycross-SM i Höljes
Patrik Ydrefalks TechPro prepparerade Corollor dominerade Rallycross premiären i Höljes och Daniel Lundh satte sitt namn på Rallycrosskartan rejält och var högt upp i resultatet med sin motorsvagare Touringcar bil. Vi på TechPro önskar nya och gammla kunder lycka till med Rallycrosssäsongen 2012!

Följ oss också på Facebook www.facebook.com/pages/TechPro-AB/405993006083052

 
# # #

12-05-25
TechPro har haft ett mycket lyckat South Swedish Rally 2012
Vi är mycket Nöjda över Resultatet med Total segrare Mats Jonsson och Gratuelrar hela hans team till segern och även alla team som samarbetar med oss!
* Grattis Mats Jonsson till totalsegern!
* Grattis Leif Pettersson till Segern i Trimmat 2WD
* Grattis Pelle Sääv till andra platsen totalt!
* Grattis Johan Karlsson till Seger i JSM! Kul att dina nya dämpare fungerade!
* Grattis till Johan Holmberg som gick upp i ledning i Trimmat 2WD!

Följ oss också på Facebook www.facebook.com/pages/TechPro-AB/405993006083052

 
 
Gör som bla:
Fords WRC-Team, Mats Jonsson, P-G Andersson, PontusTidemand, och Ramona Karlsson:


Använd Reiger Suspension Stötdämpare
till din tävlingsbil!
 
Tech Pro Sweden AB
Adress: Montörsgatan 6
665 32 Kil
Sweden
Telefon: 076-808 07 64
E-mail: rallymg@hotmail.se
Hemsida: http://tech-pro.se/
Facebook: https://www.facebook.com/Tech-Pro-AB-405993006083052/
Besök Tech Pro AB för mer info!
 
Tillbaka till
<<startsidan

<<sponsorer